Državno natjecanje Worlds Skills Croatia 2019.

Dana 27. i 28. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu održano je državno natjecanje strukovnih škola – Worldskills Croatia (WSC) na kojem su se natjecali i učenici naše škole, i to u programu Vježbenička tvrtka. Ponosni smo na uspjeh naših učenika i njihov plasman među petnaest najboljih školskih timova iz Hrvatske. Članovi tima koji su se plasirali na završno natjecanje su Dora Jurković, Gabriel Beloša i Leon Žužić.

Za plasman na završno natjecanje trebalo je izradili promotivni video materijal svoje vježbeničke tvrtke – „Adriatic“ – kojem možete pristupiti na ovoj stranici. U promotivnom video materijalu učenici su predstavili svoju vježbeničku tvrtku.

Na samom natjecanju učenici su ostvarili zapažen broj financijskih transakcija (u tom su segmentu natjecanja osvojili 3. mjesto). Ocjenjivao se i štand vježbeničke tvrtke, prezentacija proizvoda/usluga, međusobno poslovanje, sudjelovanje na okruglom stolu te sudjelovanje na završnom javnom izlaganju.

Predstavljamo vam nove promotivne materijale koje su učenici sami izradili i s njima nastupili na natjecanju Worldskills Croatia 2019, a novu web stranicu možete pogledati na http://www.adriatic.center , koju je izradio naš učenik Gabriel Beloša.

 plakat v2     plakat 3