12. Međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki 2018. – Celje, Slovenija

I ove su godine učenici Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski sudjelovali na Međunarodnom sajmu vježbeničkih tvrtki u Celju, 13. veljače 2018. godine u pratnji profesorice Vedrane Šimunić Rod i ravnatelja Dragana Stankovića.

Na sajmu je sudjelovalo 50-ak vježbeničkih tvrtki iz Slovenije, Austrije, Bugarske, Rumunjske, Litve i Hrvatske.

Našu školu, grad Zagreb i državu, predstavljali su učenici David Hrženjak (3.a), Marko Kozarić (3.a) i Tesa Popović (4.a).

Tvrtka s kojom su naši učenici nastupili je Adriatic d.d.,turistička agencija koja u svojoj ponudi ima turističke aranžmane za svačiji ukus i džep.

Cjelokupnu ponudu turističke agencije potencijalni su kupci mogli vidjeti u katalogu tvrtke koji su izradili učenici naše škole i time pokazali kreativnost i ljubav prema putovanju. Komunikacijom s partner tvrtkama (na engleskom jeziku), učenici su razvijali prodajne, prezentacijske i komunikacijske vještine koje su rezultirale brojnim kupoprodajnim transakcijama. Dijeleći iskustva s drugim vježbeničkim tvrtkama, učenici su uvidjeli važnost kvalitetne vlastite pripreme kao i materijala koji pripomažu u daljnjem razvoju tvrtke.

Nakon napornog dana, učenici i nastavnici vratili su se kući puni dojmova iz snježnog Celja.

Veselimo se idućoj godini.